top of page
Search

50-jaar Jubileumfeest 25 mei *Dagprogramma & Workshops*

De organisatie is in volle gang en de plannen beginnen vorm te krijgen. Het wordt een dagvullend programma, voor jong en oud. Denk hierbij aan spellen, workshops, een gedichtenwedstrijd, anekdotes van 50 jaar Groenoord, live muziek, maar ook gezellig samen eten en drinken. Want dat is waar dit vooral om draait; met onze buren, familie en vrienden gezellig samenzijn.

 

In deze update willen we de opzet van het dagprogramma met jullie delen. Ook willen we jullie voorkeur vragen voor een deelname aan voorgestelde workshops. Want het zou wel leuk zijn als er iets is voor iedereen. Zo kunnen we de gewilde workshops op tijd boeken.

 

Er kunnen nog zaken wijzigen, maar dan weten jullie alvast wat je kan verwachten zaterdag 25 mei…In de aankomende weken gaan we jullie meer vertellen over ons buurtfeest en we gaan nog zeker jullie hulp nodig hebben. Reserveer alvast die dag, bespreek het met je buren. We hopen zoveel mogelijk mensen te bereiken en te inspireren om ons wijkjubileum samen te vieren.Comments


bottom of page